Načini plaćanja

Sve cene izražene su u dinarima. Proizvodi se isporučuju po cenama važećim na dan naručivanja.

Male Zjale zadržavaju pravo promeniti cenu bilo kojeg proizvoda u bilo kojem trenutku.

Na sajtu malezjale.rs možete plaćati:

  • Uplatnicom
  • Pouzećem
  • Platnom karticom
Plaćanje uplatnicom

Ukoliko ste pri kupovini odabrali ovu vrstu plaćanja, na Vašu e-mail adresu dobićete automatski odgovor „Potvrda poružbine sa sajta malezjale.rs“. U samom mail-u prikazana je uplatnica sa iznosom i podacima o računu na koji treba da izvršite uplatu.

Uplatu možete izvršiti koristeći e-banking ili na bilo kom mestu na kom inače plaćate svoje račune, u pošti, banci i sl. (u ovom slučaju popunite uplatnicu na osnovu podataka koje ste dobili u potvrdi porudžbine).

Poručeno Vam šaljemo po prijemu obaveštenja o izvršenoj uplati.

Plaćanje pouzećem

Ukoliko ste pri kupovini odabrali ovu vrstu plaćanja, na Vašu e-mail adresu dobićete automatski odgovor „Potvrda porudžbine sa sajta malezjale.rs“. U samom mail-u prikazani su Vaši podaci, obračun poručenog proizvoda i poštarina. Pouzeće je mogući način plaćanja samo za područje Srbije.

Plaćanje ćete izvršiti kurirskoj službi pri isporuci pošiljke.

Plaćanje karticom

Ukoliko ste pri kupovini odabrali ovu vrstu plaćanja, plaćanje obavljate na sigurnim stranicama OTP banke.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, OTP banka, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Provera podataka vrši se između kupca i banke OTP.

Plaćanje se vrši u dinarima (RSD). Plaćanje platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, iznos transakcije u dinarima biće konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne banke Srbije. Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica.