Uslovi isporuke

Isporuka u Srbiji

Naše pošiljke u Srbiji šaljemo kurirskom službom D EXPRESS.

Uobičajeno vreme dostave je 7 (sedam) radnih dana od trenutka poručivanja. Na našim stranicama i u potvrdi porudžbine, radi Vaše orijentacije, stoji vremenski rok unutar kojeg Vaš proizvod treba stići na adresu. Taj je rok naša procena koja se temelji na dosadašnjem iskustvu i uobičajenom roku isporuke.

Međutim, period potreban za izradu i dostavu može varirati te je vreme isporuke navedeno samo indikativno. Mi ćemo se potruditi da dostavimo proizvod u navedenom roku, ali ne snosimo odgovornost ako se porudžbina ne dostavi u navedenom roku.

Dostava se vrši radnim danima od 8:00 do 17:00 sati.

Ukoliko primalac nije na adresi, a po prijemu obaveštenja o pokušaju dostave, kurirsku službu možete nazvati na broj koji će biti naveden na obaveštenju i dogovoriti se o mestu i vremenu dostave koje Vam najviše odgovara.

Ako propustite preuzeti porudžbinu od strane dostavne službe svojom vlastitom krivicom, Male Zjale nisu dužne refundirati Vam plaćeni iznos proizvoda i dostave.

Sve artikle pakujemo u originalnu, zaštićenu ambalažu kurirske službe, kako bi Vam proizvodi došli u stanju u kakvom smo Vam ih i poslali.

Status pošiljke možete proveriti pozivom na info telefon +381 11 2638 605 u periodu od 09 do 16 časova svakog radnog dana.

Cena isporuke je uključena u cenu proizvoda.

Isporuka u inostranstvu

Za pošiljke u inostranstvo koristimo usluge kurirske službe D EXPRESS.

Cena isporuke pošiljke u inostranstvu nije uključena u cenu proizvoda.

Vaša pošiljka može biti predmet carinjenja ili dodatne provere prilikom uvoza robe u Vašu zemlju. Ovo znači da Vaša pošiljka može biti zadržana na carini što će uticati na produženje roka dostave pošiljke. Takođe, u ovom slučaju možete snositi troškove carinjenja za uvoz robe.

Male Zjale zadržavaju pravo pošiljku poslati bilo kojom drugom kurirskom službom, ako procene da je to u konkretnom slučaju nužno za ispunjavanje ugovora odnosno dostave proizvoda kupcu.